ALU-KOV | Ponudba
9
page-template-default,page,page-id-9,page-parent,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Ponudba

Aluminijaste izdelke izdelujemo iz različnih aluminijastih profilov, odvisno od namena uporabe. Izdelamo jih po vaših željah, v različnih oblikah, velikostih in materialih ter v široki paleti barvnih odtenkov.

Z vgradnjo naših oken in vrat boste prihranili pri ogrevanju, ker ne bo nepotrebnega uhajanja mrzlega zraka od zunaj v prostor, ohranili boste tudi večjo zasebnost, pa tudi hrup iz ulice ne bo več tako moteč, saj so naša okna in vrata tudi odličen zvočni izolator.

VRATA IN OKNA
Vhodna, notranja, balkonska, garažna vrata, vrtna. Eno ali več krilna okna, okna s polkrožno nadsvetlobo. Odpiranje vrat in oken je lahko klasično, kombinirano, drsno, nagibno, drsno, dvižno drsno ali harmonika.

PANORAMSKE STENE
Stena se odpre v celoti in sicer dvižno drsno, nagibno drsno ali harmonika.

PREGRADNE STENE
Namenjene so pregraditvi večjih prostorov ali za ločitev stopnišč in hodnikov od bivalnih prostorov. Pisarniške, proizvodne in sanitarne.

VHODI V VEČSTANOVANJSKE IN POSLOVNE OBJEKTE
Izdelujemo iz najkvalitetnejših alu profilov, zaradi namena uporabe.

BALKONSKE ZASTEKLITVE
Zastekljen balkon je dodatna pridobitev bivalnega prostora, v hladnih dneh. Pa dodatna toplotna izolacija. Za manjše balkone priporočamo drsni sistem, pri večjih pa so možne druge kombinacije.

ZIMSKI VRTOVI
Povečajo bivalni prostor, možno jih je povsem prilagoditi razmeram in željam.

VETROLOVI

POLKNA
Lično izdelana aluminijasta polkna so dodatni okras hiše ali stanovanja. Dobite jih s fiksnimi ali gibljivimi lamelami v vseh barvah. Če izberete imitacijo lesa, zagotovite lesen videz in trajnost.

OGRAJE
Aluminijaste ograje so najboljša izbira v kolikor se želite izogniti stalnemu vzdrževanju. Primerne so za balkone in verande.

NADSTREŠKI
Izdelujemo le manjše nadstreške, ki jih prilagodimo že obstoječim objektom.