ALU-KOV | O nas
2
page-template-default,page,page-id-2,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

O nas

S proizvodnjo in montažo  aluminijastega stavbnega pohištva smo se začeli ukvarjati že daljnega leta 1993. Naše stranke so podjetja in fizične osebe iz celotne Slovenije, največ pa iz Primorske. Izdelki so montirani na novogradnjah, objektih po energetskih sanacijah, večjih in manjših poslovnih objektih, gostinskih lokalih ter številnih domovih.

Kot majhno podjetje se lahko popolnoma  prilagodimo potrebam in željam strank in s tem dosežemo unikatnost izdelka.

Posebno pozornost posvečamo vgradnji izdelkov, saj se zavedamo, da brez kakovostne vgradnje izdelek kljub kakovostnim materialom ne doseže želenih rezultatov.

Imamo izdelan certifikat kakovosti CE– na osnovi testiranja izdelka na Zavodu za gradbeništvo. Oznaka CE potrjuje, da izdelek izpolnjuje bistvene zahteve, ki jih določajo smernice EU glede toplotne prevodnosti materialov, postopka izdelave, vgradnje, odpornost na veter in vodo, obremenitev varnostnih mehanizmov, zvočna izolativnost.